OLTC Ready
 • NIEUWS

SKO Clubkampioenschappen, schrijf je in!

๐ŸŽพ๐Ÿ† ๐™Ž๐™†๐™Š ๐˜พ๐™ก๐™ช๐™—๐™†๐™–๐™ข๐™ฅ๐™ž๐™ค๐™š๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ฃ, ๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™› ๐™Ÿ๐™š ๐™ž๐™ฃ!

We hebben er even op moeten wachten maar dan is het zover; de ๐™Ž๐™†๐™Š ๐˜พ๐™ก๐™ช๐™—๐™†๐™–๐™ข๐™ฅ๐™ž๐™ค๐™š๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ฃ komen er aan. Stof je racket af en meld je aan! Van donderdag 1 juli t/m zondag 11 juli voor zowel junioren als senioren.
We hopen op veel aanmeldingen en de bijbehorende gezelligheid. De hapjescommissie staat te popelen om de gasten alle dagen te voorzien van heerlijke koude en warme hapjes op ons prachtige terras. We hanteren uiteraard de laatste RIVM-regels en hopen dan ook dat we tegen die tijd, op de traditionele finale-zondag, de barbecue kunnen ontsteken en de deelnemers blij kunnen maken met prachtige prijzen uit de Grote Loterij.
 
๐™„๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™ž๐™ค๐™ง๐™š๐™ฃ
Schrijf je in voor enkel, en/of dubbel of mixed dubbel in de categorieรซn 9,8,7,6,5.
 
๐Ÿ†๐˜Š๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐Ÿ†
Voor de categorie heren 5 of hoger (4/3 etc.) of de categorie dames 6 of hoger (5/4 etc.) bieden we dit jaar een extra categorie โ€œChampโ€. Er wordt gespeeld volgens poule systeem, behalve in de categorie singel Champ. Daarin wordt met een afvalschema gespeeld. In de categorie heren dubbel Champ worden maximaal 8 teams toegelaten op basis van de hoogste gezamenlijke speelsterkte.
Inschrijven voor senioren of Champ kan via deze link (https://www.toernooi.nl/sport/tournament...). (sluiting 27 juni)
De finales voor de senioren vinden plaats op zondag 11 juli en voor de junioren op zaterdag 10 juli. Mocht je op 11 juli al op vakantie gaan, schroom dan niet om toch mee te doen. Laat het wel even weten aan de toernooileiding wanneer je de eerste wedstrijd speelt, zodat hier wanneer dat nodig blijkt, rekening mee kan worden gehouden.

๐™„๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™Ÿ๐™ช๐™ฃ๐™ž๐™ค๐™ง๐™š๐™ฃ
De jeugd die speelt in de categorieรซn Geel en Groen schrijven zich in via deze link. (https://www.toernooi.nl/sport/tournament...) (sluiting 27 juni)
De kinderen in de categorie rood en oranje spelen het toernooi op zaterdag 10 juli vanaf 9:00 uur en doen daarin automatisch mee. Inschrijven hiervoor is niet nodig. Mocht je niet kunnen dan vragen we je af te melden bij trainer Mike Luttikhuis.

๐™„๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™š ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™š
De interne competitie en de verkorte jeugd competitie lopen door tijdens de week van de SKO Clubkampioenschappen. Het spelen is daarom logischerwijs beperkt mogelijk tussen 1 en 11 juli. De tijden voor de SKO Clubkampioenschappen en de jeugd competitie zullen worden geblokt in het reserveringssysteem, zodat je kunt zien welke banen wanneer beschikbaar zijn voor interne competitie. Wij vragen iedereen hier rekening mee te houden.

Wij hopen jullie graag te zien (met of zonder racket!) op ons prachtige park!

Are you Ready??

Banen gesloten i.v.m. winterstop

Sinds 1 december 2020 zijn zowel de banen als het clubhuis gesloten in verband met de wintersluiting. We hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten in het voorjaar van 2021. Uiteraard alleen wanneer de regels omtrent de bestrijding van het coronavirus dit toelaten.

met dank aan onze sponsoren

 • Kock en van Benthem
 • Cรฉst Ciel sponsor van OLTC Ready
 • Letterpret 01
 • BrusseMasselink logo
 • logo
 • Heerze Nieland
 • Wilmersberg
 • shelter storage
 • Co Ondernemers website 01
 • Siers Groep Logo Ready
 • logo raedthuys RGB
 • Dierenziekenhuis Oldenzaal - sponsor van OLTC Ready
 • Atelier SasNzo
 • Multimate

Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready

Haerstraat 145
7573 PA  Oldenzaal
Telefoon: 0541-513038
Secretariaat: secretariaat@oltcready.nl
 
 

CLUBSPONSOR:      JEUGDSPONSOR:
Siers Groep is hoofdsponsor van OLTC Ready Rabobank