OLTC Ready

SIERS ITF WORLD TENNIS TOUR 2023, de springplank naar de top!

SIERS ITF WORLD TENNIS TOUR 2023, de springplank naar de top!
(ITF WORLD TENNIS TOUR $40.000 / $25.000 OLDENZAAL)

Van zondag 27 augustus tot en met zondag 3 september verwelkomt Oldenzaal de nationale en internationale tennis(sub)top voor de Siers Groep ITF World Tennis Tour. Het toernooi zal plaatsvinden op de gravelbanen van OLTC Ready, gelegen in het prachtige Kalheupinkpark. Tijdens het toernooi wordt er in zowel enkel- als dubbelwedstrijden gestreden om een indrukwekkende prijzenpot van 65.000 dollar.

Gedurende het gehele toernooi is de entree voor de ITF World Tennis Tour op de banen van Ready gratis. Daarnaast worden er diverse food- en drinkcorners opgezet om de toeschouwers te voorzien van een hapje en een drankje. De wedstrijden starten dagelijks om 11.00 uur, waarbij er tevens elke avond een spannende avondwedstrijd op het programma staat. Op deze manier hebben ook werkenden de mogelijkheid om na het werk van een tenniswedstrijd te genieten.

De ITF World Tennis Tour biedt niet alleen tennisliefhebbers de kans om getuige te zijn van geweldige wedstrijden, maar is ook een belangrijke opstap voor spelers die dromen van een carrière in het professionele tennis. De ATP-punten die zij kunnen winnen zijn nodig om de internationale tennistop te kunnen bereiken.

Kijk voor meer informatie en het volledige schema van het toernooi op onze website of via onze Socials. We kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens de Siers ITF World Tennis Tour 2023 in Oldenzaal!

e-max.it: your social media marketing partner

Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready

Haerstraat 145
7573 PA  Oldenzaal
Telefoon: 0541-513038
Secretariaat: secretariaat@oltcready.nl
KVK: 40073027
 
 

CLUBSPONSOR:      JEUGDSPONSOR:
Siers Groep is hoofdsponsor van OLTC Ready Rabobank