OLTC Ready

SIERS ITF WORLD TENNIS TOUR 2024: de springplank naar de top! (ITF WORLD TENNIS TOUR $40.000 / $25.000 OLDENZAAL)

 

SIERS ITF WORLD TENNIS TOUR 2024: de springplank naar de top! (ITF WORLD TENNIS TOUR $40.000 / $25.000 OLDENZAAL)

Van zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september verwelkomt Oldenzaal wederom de nationale en internationale tennis(sub)top voor de Siers Groep ITF World Tennis Tour. Dit prestigieuze toernooi vindt plaats op de gravelbanen van OLTC Ready, gelegen in het prachtige Kalheupinkpark. Tijdens het toernooi wordt er in zowel enkel- als dubbelwedstrijden gestreden om een indrukwekkende prijzenpot van 65.000 dollar.

Gedurende het hele toernooi is de toegang tot de ITF World Tennis Tour op de banen van Ready gratis. Daarnaast worden er diverse food- en drinkcorners opgezet om de toeschouwers te voorzien van een hapje en een drankje. De wedstrijden beginnen dagelijks om 11.00 uur, met elke avond een spannende avondwedstrijd op het programma, zodat ook werkenden na hun werk van een tenniswedstrijd kunnen genieten.

De ITF World Tennis Tour biedt niet alleen tennisliefhebbers de kans om getuige te zijn van geweldige wedstrijden, maar is ook een belangrijke opstap voor spelers die dromen van een carrière in het professionele tennis. De ATP-punten die zij kunnen winnen, zijn essentieel om de internationale tennistop te bereiken.

Voor meer informatie en het volledige schema van het toernooi, houd onze website en socials in de gaten! We kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens de Siers ITF World Tennis Tour 2024 in Oldenzaal!

SIERS ITF WORLD TENNIS TOUR 2023, de springplank naar de top!

SIERS ITF WORLD TENNIS TOUR 2023, de springplank naar de top!
(ITF WORLD TENNIS TOUR $40.000 / $25.000 OLDENZAAL)

Van zondag 27 augustus tot en met zondag 3 september verwelkomt Oldenzaal de nationale en internationale tennis(sub)top voor de Siers Groep ITF World Tennis Tour. Het toernooi zal plaatsvinden op de gravelbanen van OLTC Ready, gelegen in het prachtige Kalheupinkpark. Tijdens het toernooi wordt er in zowel enkel- als dubbelwedstrijden gestreden om een indrukwekkende prijzenpot van 65.000 dollar.

Gedurende het gehele toernooi is de entree voor de ITF World Tennis Tour op de banen van Ready gratis. Daarnaast worden er diverse food- en drinkcorners opgezet om de toeschouwers te voorzien van een hapje en een drankje. De wedstrijden starten dagelijks om 11.00 uur, waarbij er tevens elke avond een spannende avondwedstrijd op het programma staat. Op deze manier hebben ook werkenden de mogelijkheid om na het werk van een tenniswedstrijd te genieten.

De ITF World Tennis Tour biedt niet alleen tennisliefhebbers de kans om getuige te zijn van geweldige wedstrijden, maar is ook een belangrijke opstap voor spelers die dromen van een carrière in het professionele tennis. De ATP-punten die zij kunnen winnen zijn nodig om de internationale tennistop te kunnen bereiken.

Kijk voor meer informatie en het volledige schema van het toernooi op onze website of via onze Socials. We kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens de Siers ITF World Tennis Tour 2023 in Oldenzaal!

Planning ITF World Tennis Tour Oldenzaal

Zaterdag 26 augustus
Inschrijven Qualificatie Heren 

Zondag 27 augustus
Inschrijven Qualificatie Dames
10:00 uur start Qualificatie Heren 

Maandag 28 augustus
10:00 uur start Qualificatie Dames en vervolg Qualificatie Heren 

Dinsdag 29 augustus
10:00 uur vervolg Qualificatie Heren / Dames
Start hoofdtoernooi Heren 

Woensdag 30 augustus
10:00 uur start hoofdtoernooi dames / vervolg hoofdtoernooi Heren 
Vrijwilligersavond (op uitnodiging)

Donderdag 31 augustus
10:00 uur 2e ronde hoofdtoernooi / Heren en Dames
Infotopics 20 jaar (op uitnodiging)

Vrijdag 1 september 
11:00 uur Kwartfinales Heren en
Halve Finales Dames Dubbel
Netwerkborrel (op uitnodiging)

Zaterdag 2 september 
13:00 uur Halve Finales Heren
Finales Dames Dubbel
Broekhuis dag (op uitnodiging)

Zondag 3 september 
10:00 uur KIds Day 
13:00 uur Finale Dames
15:30 uur Finale Heren 

ITF World Tennis Tour Oldenzaal

Het is bijna zover. Van 22 tot en met 28 augustus a.s. vindt op de banen van O.L.T.C. Ready in het Park Kalheupink in Oldenzaal voor de 8e keer de ITF World Tennis Tour plaats. Een professioneel internationaal tennistoernooi voor heren en dames gedoteerd met een prijzengeld van maar liefst $ 50.000.

Na het succes van vorige jaren is O.L.T.C. Ready er, met ondersteuning van vele sponsoren, opnieuw in geslaagd de aankomende wereldtop naar Oldenzaal te halen en daar zijn we trots op. We zijn zeer verheugd dat de Siers Groep zich heeft verbonden als hoofdsponsor aan dit toernooi. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de invulling van het toernooi. Houdt de site en onze socials in de gaten voor de laatste informatie.

Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready

Haerstraat 145
7573 PA  Oldenzaal
Telefoon: 0541-513038
Secretariaat: secretariaat@oltcready.nl
KVK: 40073027
 
 

CLUBSPONSOR:      JEUGDSPONSOR:
Siers Groep is hoofdsponsor van OLTC Ready Rabobank