OLTC Ready

Programma Rabobank Future toernooi 2018

Geschreven door Rick Siemerink in Future toernooi - Nieuws op 31-07-2018

Alle voorbereidingen voor het Future toernooi 2018 zijn in volle gang zodat u straks kunt genieten van toptennis op het schitterende park. Tijdens dit toernooi worden er ook verschillende side-events georganiseerd. Voor een overzicht van deze side-events en de belangrijkste data van het toernooi verwijzen we je door naar het volgende programma:

lees meer

Rabobank Future Oldenzaal 2018

Geschreven door Rick Siemerink in Future toernooi - Nieuws op 18-07-2018

Het is bijna zover. Van 11 tot en met 19 augustus a.s. vindt op de banen van OLTC Ready in het Park Kalheupink in Oldenzaal voor de 5e keer het Future Toernooi plaats. Een professioneel internationaal tennistoernooi voor heren en dames gedoteerd met een prijzengeld van maar liefst $ 30.000.  Na het succes van vorig jaar is OLTC Ready er met ondersteuning van vele sponsoren opnieuw in geslaagd de aankomende wereldtop naar Oldenzaal te halen en daar zijn we trots op.

lees meer

Informatie Rabobank Future Oldenzaal 2018

RABOBANK FUTURE OLDENZAAL 2018 11 T/M 19 AUGUSTUS BIJ OLTC READY

Op de banen bij OLTC Ready oraniseert Tennisschool Approach in samenwerking met OLTC Ready en vele vrijwillers ook dit jaar weer het Future Toernooi. Trots zijn we op onze naamgever en onze sponsor Rabobank.  U kunt de hele week genieten van toptennis. Naast het toernooiprogramma zijn er nog diverse Side Events. Onze keuken is dagelijks geopend en het menu treft u verderop aan op onze site en natuurlijk op de tafels in het park.

Wij wensen u alvast heel veel tennisplezier en danken iedereen die een bijdrage levert aan dit toernooi alvast voor hun inzet. Heeft u vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Future Commissie OLTC Ready

 

 

 

 

Nieuwe toernooi foto's (laatste tien)

Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready

Haerstraat 145
7573 PA  Oldenzaal
Telefoon: 0541-513038
Secretariaat: secretariaat@oltcready.nl
 
 

CLUBSPONSOR:      JEUGDSPONSOR:
Siers Groep is hoofdsponsor van OLTC Ready Rabobank