OLTC Ready
 • NIEUWS

Winterlessen Approach 2017-2018

tenniswinter

Het is vanaf nu weer mogelijk om u op te geven voor de wintertraining 2017/2018. De wintertraining wordt verzorgd door onze eigen clubtrainer Mike Luttikhuis van Approach in de hal op het terrein van Quick Tennis nabij het Hulsbeek. Kijk voor meer informatie op de website onder het menu lidmaadschap en traning / tennislessen. Hier staat precies hoe u zich kunt opgeven met de juiste link naar Approach Tennis.

SKO Clubkampioenschappen 2017

Finalisten HDElite

SKO Clubkampioenschappen 2017 daverend succes! De SKO Clubkampioenschappen 2017 konden rekenen op 230 inschrijvingen. Op de laatste zondag deden er ook ruim 30 kids mee met het Rood/Oranje toernooi. De organisatie was in handen van Melanie Goldscchmidt en Marike Niehof. Er was een heuse 'vretploeg' aangesteld voor de hapjes gedurende de week. Op 24 september is er feestelijk afgesloten met de prijsuitreiking, een bbq, een loterij en muziek van de Pianoman Chris van den Heuvel. We bedanken natuurlijk onze hoofdsponsor SKO, die met haar leus 'Get fitter by SKO' de clubkampioenschappen een fitte boost heeft gegeven.

 

 

Rabobank Future Oldenzaal 2017 aftermovie

aftermovieHet was ook dit jaar weer een geweldig Future toernooi dat gespeeld werd op het Tennispark Kalheupink van OLTC Ready. We zijn er trots op dat we dit evenement weer mochten organiseren en de credits gaan natuurlijk uit naar alle vrijwilligers die enorm hebben bijgedragen aan het succes van dit toernooi. O.L.T.C. Ready en tennisschool Approach maken dan ook een diepe buiging voor spelers, sponsors, vrijwilligers en bezoekers van Rabobank Future Oldenzaal 2017! Bekijk de Aftermovie!

Lees meer

Kampioenen Competitie 2017

IMG 0361OLTC Ready feliciteerd alle huidige kampioenen. Voor een aantal teams is het nog even afwachten en kan de kurk misschien deze week van de fles. Dank aan alle vrijwilligers, ouders, bardienst en organisatie van het slotfeest. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde voorjaarscompetitie!

Brookhuis Boeskool Open 2017

SAM 3699Het Brookhuis Boeskool Open gaat weer van start. Jeugd 24-06-2017 t/m 02-07-2017. Senioren 01-07-2017 t/m 09-07-2017. Zorg dat je erbij bent!! Opgeven kan via toernooi.nl. Let op bij de Senioren zijn vanaf dit jaar ook categorie 4 & 5 toegevoegd. We gaan voor een mooi gezellig en sportief toernooi met een knallende finaledag. Geef je snel op!

Slotfeest competitie 2017

SAM 3479Op 27 mei a.s. proosten we op een mooie, sportieve en gezellige competitie. Alle competitieteams zijn welkom! De BBQ steken we rond 18.00 uur aan. We hebben een speciale muziekale act, DJ Nick (Nick Faulhaber) komt draaien dus de voetjes kunnen van de vloer. Tot dan!

 

Opening Seizoen en Ouder Kind Toernooi

Ready fotos maart 2016 031Op 26 maart gaat het seizoen bij OLTC Ready weer van start. We nodigen vanaf 14.00 uur alle leden van harte uit om onder het genot van een hapje en een dranje te proosten op een mooi tennisseizoen. Natuurlijk wordt er door de jeugdcomissie ook weer het Ouder/Kind Toernooi georganiseerd.Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk liggen de ledenpassen klaar en kunnen de competitiemappen worden opgehaald.

Laatste 10 toegevoegde foto's

met dank aan onze sponsoren

 • Kock en van Benthem
 • Cést Ciel sponsor van OLTC Ready
 • letterpret
 • screen offline-shop 03
 • logo
 • Heerze Nieland
 • Wilmersberg
 • shelter storage
 • janssen de jong logo
 • Siers Groep Logo Ready
 • logo raedthuys RGB
 • Dierenziekenhuis Oldenzaal - sponsor van OLTC Ready
 • Atelier SasNzo
 • Multimate

Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready

Haerstraat 145
7573 PA  Oldenzaal
Telefoon: 0541-513038
Secretariaat: secretariaat@oltcready.nl
 
 

CLUBSPONSOR:      JEUGDSPONSOR:
Siers Groep is hoofdsponsor van OLTC Ready Rabobank