OLTC Ready
 • NIEUWS

Slotfeest jeugdcompetitie

Na afloop van de competitie is er één groot feest voor alle jeugdleden. Geniet van een heerlijke barbecue, de klim-glij wand, juich mee tijdens de huldiging van de kampioenen en doe mee met de loterij! Speel je competitie uit op 2 juni kom dan met je team als je klaar bent terug naar het park van Ready en maak er samen een leuk feestje van. Deelname is gratis! Aanvang 16:00 uur. (Aanvang loterij 18:00).

OUD-KIND JEUGDTOERNOOI | 31 MAART

Op zondag 31 maart a.s. organiseren wij volgens een mooie traditie, als start van het buitenseizoen, ons

OUD-KIND JEUGDTOERNOOI.
13.00 uur start toernooi
OLTC READY

Geef je snel op met je vader, moeder, opa, oma, oom, tante, buurman of buurvrouw. Mocht je geen tennispartner hebben, geef je dan alsnog op want dan zorgen wij voor een leuke "ouder"!
Als je niet mee wilt of kunt doen met het toernooi ben je nog steeds van harte welkom om even te komen kijken tijdens deze middag en tegelijk je tennispasje op te halen. Het wordt een gezellige middag!

Aanmelden
Voor een goede indeling hebben we een paar gegevens van jullie nodig, namelijk:
- Naam kind
- naam medespeler
- leeftijd kind
- Categorie (Rood / Oranje / Groen / Geel ) (aangeven wat van toepassing is)
- Graag zorgen voor een partner (Ja/Nee) (aangeven wat van toepassing is)

Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden vóór vrijdag 29 maart a.s.
Geef je snel op en doe gezellig mee!
Wij hopen je te zien op zondag 31 maart a.s.

Info avond ouders jeugdcompetitie

INFO AVOND OUDERS JEUGDCOMPETITIE - 
Zoals ieder jaar organiseren we voor aanvang van deze jeugdcompetitie een informatie avond. Voorheen nodigden we hier alleen de teamcaptains voor uit. Dit jaar organiseren we een avond waarvoor we graag alle ouders willen uitnodigen zodat we jullie uitleg kunnen geven over alles met betrekking tot de jeugdcompetitie. Ook zullen we de competitietassen deze avond uitreiken.We zouden het prettig vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn.

Woensdag 27 maart 2019
Aanvang : 20.00 uur
Waar: Clubhuis OLTC Ready

Tot dan,
Jeugdcommissie OLTC Ready

Uitnodiging competitietraining voor de jeugd van groen en geel

al tenniskids small

Uitnodiging competitietraining voor de jeugd van groen en geel -
Nog even en dan begint het buiten tennis seizoen weer met als officiële opening van de tennisbanenbij O.L.T.C. Ready, het ouder-kind toernooi op zondag 31 maart. De zondag daarna (op 7 april) begint de competitie al.

Veel tijd is om te oefenen is er niet voordat de competitie begint en daarom willen we je uitnodigen voor twee competitietrainingen die plaatsvinden op zondag 17 en 24 maart van 11:00 tot 14:00 uur op het tennispark van tennisvereniging Quick.

Deze trainingen zullen bestaan uit korte onderlinge oefenwedstrijdjes tussen de jeugdleden die mee doen aan de groene of gele competitie van de tennisverenigingen Quick en O.L.T.C. Ready. De training vindt plaats onder begeleiding van de tennistrainers van Quick en Ready (in samenwerkingmet Approach) en wordt gratis aangeboden. Er wordt zowel op de buitenbanen als in de tennishal getennist. Ook bij slecht weer wordt er dus gewoon getraind!

Je hoeft je niet speciaal op te geven voor deze beide trainingen, want er wordt van je verwacht datje aanwezig bent, tenzij je je tijdig vooraf voor één of beide dagen hebt afgemeld.

Het adres van het tennispark van Quick is:

Oude Almeloseweg 3,
7576 PE Oldenzaal

Je kunt je afmelden door een email te sturen naar het email adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We wensen jullie alvast heel veel succes!!

Team 1 Dames Ready kampioen!

Dames1 kampioenAfgelopen zondag, 21 oktober, is team 1 Dames Ready 1e klasse kampioen geworden in de najaarscompetitie. Een prestatie om trots op te zijn, zeker vanwege de jeugdige leeftijd van de dames.

In het team spelen :

Fenna Douwes

Bijntje de Bruijne

Pien Groenewold

Ruth Jonker

Bowien Jonker

Ruth Jonker 2e tijdens Menzis Nationale Jeugd Kampioenschappen.

cf513091 8afd 4a33 90de caf535d34b58

Trots dat ons clublid, Ruth Jonker, in de categorie meisjes t/m 12 jaar 2e 🇳🇱geworden is in zowel het 🎾 enkel- als 🎾 dubbelspel tijdens de Menzis Nationale Jeugd Kampioenschappen.
Afgelopen week kwamen de beste jeugdtennissers in de leeftijdscategorieën tot 12, 14, 16 en 18 jaar in actie.

 

Programma Rabobank Future toernooi 2018

Alle voorbereidingen voor het Future toernooi 2018 zijn in volle gang zodat u straks kunt genieten van toptennis op het schitterende park. Tijdens dit toernooi worden er ook verschillende side-events georganiseerd. Voor een overzicht van deze side-events en de belangrijkste data van het toernooi verwijzen we je door naar het volgende programma:

Lees meer

Rabobank Future Oldenzaal 2018

Promotie Oldenzaal2 MiddelHet is bijna zover. Van 11 tot en met 19 augustus a.s. vindt op de banen van OLTC Ready in het Park Kalheupink in Oldenzaal voor de 5e keer het Future Toernooi plaats. Een professioneel internationaal tennistoernooi voor heren en dames gedoteerd met een prijzengeld van maar liefst $ 30.000. 

Na het succes van vorig jaar is OLTC Ready er met ondersteuning van vele sponsoren opnieuw in geslaagd de aankomende wereldtop naar Oldenzaal te halen en daar zijn we trots op.

Huldiging kampioenen 2018

Wat was het een spetterend slotfeest! De voetjes gingen van de vloer dankzij DJ Nick Faulhaber en kurken vlogen van de fles dankzij alle teams die kampioen zijn geworden. Onze dank gaat uit  naar iedereen die heeft meegeholpen om dit fantastische slotfeest te organiseren. Klik hier voor de foto's van de huldiging.

Laatste 10 toegevoegde foto's

met dank aan onze sponsoren

 • Kock en van Benthem
 • Cést Ciel sponsor van OLTC Ready
 • letterpret
 • screen offline-shop 03
 • logo
 • Heerze Nieland
 • Wilmersberg
 • shelter storage
 • janssen de jong logo
 • Siers Groep Logo Ready
 • logo raedthuys RGB
 • Dierenziekenhuis Oldenzaal - sponsor van OLTC Ready
 • Atelier SasNzo
 • Multimate

Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready

Haerstraat 145
7573 PA  Oldenzaal
Telefoon: 0541-513038
Secretariaat: secretariaat@oltcready.nl
 
 

CLUBSPONSOR:      JEUGDSPONSOR:
Siers Groep is hoofdsponsor van OLTC Ready Rabobank