OLTC Ready

Programma Rabobank Future toernooi 2018

Alle voorbereidingen voor het Future toernooi 2018 zijn in volle gang zodat u straks kunt genieten van toptennis op het schitterende park. Tijdens dit toernooi worden er ook verschillende side-events georganiseerd. Voor een overzicht van deze side-events en de belangrijkste data van het toernooi verwijzen we je door naar het volgende programma:

Lees meer

Rabobank Future Oldenzaal 2018

Promotie Oldenzaal2 MiddelHet is bijna zover. Van 11 tot en met 19 augustus a.s. vindt op de banen van OLTC Ready in het Park Kalheupink in Oldenzaal voor de 5e keer het Future Toernooi plaats. Een professioneel internationaal tennistoernooi voor heren en dames gedoteerd met een prijzengeld van maar liefst $ 30.000. 

Na het succes van vorig jaar is OLTC Ready er met ondersteuning van vele sponsoren opnieuw in geslaagd de aankomende wereldtop naar Oldenzaal te halen en daar zijn we trots op.

Rabobank Kidsday 2017

RABOBANK KIDSDAY 2017 VOOR ALLE JEUGD TOEGANG GRATIS

SAM 3794Tennistoppers,

Net als vorig jaar komen toptennissers naar het tennispark van OLTC Ready om het Rabobank Future Open 2017 te spelen van 12 augustus tot en met 20 augustus a.s. Super om te kijken en ook dit jaar worden er rondom dit geweldige toernooi events georganiseerd met als hoogtepunt voor de  jeugd t/m 14 jaar de Rabobank Kidsday. Of je nu tennist of niet IEDEREEN is welkom! Geef je daarom snel op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VRijdag 18 augustus 2017 vanaf 10.00 uur

TOEGANG IS GRATIS!!!

 

 

Lees meer

Ladiesday 17 augustus 2017

SAM 3885ARE YOU READY VOOR DE LADIESDAY? FUN, SET & MATCH

Wij presenteren wederom een Ladiesday. Op 17 AUGUSTUS 2017 tijdens het Rabobank Future Oldenzaal 2017. Een gevarieerd en verrassend programma met een goede mix van activiteiten. De dames zijn aansluitend welkom op de netwerkborrel waar gastspreker Jacco Eltingh (directeur KNLTB) zijn visie op tennis zal geven..

Aanvang 13.00uur, Einde 17.00 uur, aansluitend netwerkborrel.

Op dit moment zijn er nog geen kaarten in de voorverkoop beschikbaar

Tennissen tijdens Rabobank Future Oldenzaal 2017

55Plus 79173Tijdens het Rabobank Future Oldenzaal 2017 zijn de tennismogelijkheden beperkt. Er worden geen wedstrijden met verlichting gespeeld, dus in de avond is de kans op beschikbaarheid het grootst. Het Rabobank Future Toernooi is van 11 t/m 20 augustus 2017. Niet kunnen tennissen....geen punt, kom genieten van de wedstrijden op topniveau. Onze buitenkeuken en de bar zijn dagelijks geopend. Wees welkom!

Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie en zien graag op het park tijdens het Rabobank Future Oldenzaal 2017

Informatie Rabobank Future Oldenzaal 2018

RABOBANK FUTURE OLDENZAAL 2018 11 T/M 19 AUGUSTUS BIJ OLTC READY

Op de banen bij OLTC Ready oraniseert Tennisschool Approach in samenwerking met OLTC Ready en vele vrijwillers ook dit jaar weer het Future Toernooi. Trots zijn we op onze naamgever en onze sponsor Rabobank.  U kunt de hele week genieten van toptennis. Naast het toernooiprogramma zijn er nog diverse Side Events. Onze keuken is dagelijks geopend en het menu treft u verderop aan op onze site en natuurlijk op de tafels in het park.

Wij wensen u alvast heel veel tennisplezier en danken iedereen die een bijdrage levert aan dit toernooi alvast voor hun inzet. Heeft u vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Future Commissie OLTC Ready

 

 

 

 

Qua Koken Ladiesday 19 augustus 2016

LadiesdayARE YOU READY VOOR DE QUAKOKEN LADIESDAY...

Wij presenteren wederom een Ladiesday. Dit jaar onder de naam LUNCH, SET & MATCH op 19 AUGUSTUS 2016 tijdens het Rabobank Future Oldenzaal 2016. Een gevarieerd programma met Toptennis, mix van culinaire passie en goede wijn, gastspreker op niveau en een leuke verrassing.

Aanvang 12.30 uur, Einde 17.00 uur

De kaarten à 25,00 Euro per persoon zijn beperkt beschikbaar. Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Ladiesday wordt mede mogelijk gemaakt door Qua Koken. “Passie voor koken, delen met anderen”

Rabobank Oranje Groen toernooi 21 augustus 2016

OranjeGroen 79699Ook dit jaar wordt in Oldenzaal op het prachtige park van OLTC READY, door Tennisorganisatie Approach in samenwerking met OLTC Ready en haar vrijwilligers het RABOBANK FUTURE OLDENZAAL georganiseerd. Dit is een professioneel tennistoernooi voor heren en dames die op weg zijn naar de wereldtop. Het totale prijzengeld waarom gespeeld wordt tijdens het RABOBANK FUTURE OLDENZAAL 2016 is maar liefst $20.000 en de deelnemers komen vanuit de hele wereld. Tijdens dit toernooi worden ook diverse andere events georganiseerd , waaronder iets dat jullie als toekomstige toppers op het lijf geschreven is.

Lees meer

Rabobank Kidsday 18 augustus 2016

RABOBANK KIDSDAY VOOR ALLE JEUGD TOEGANG GRATIS

KidsdayTennistoppers,

Net als vorig jaar komen toptennissers naar het tennispark van OLTC Ready om het Rabobank Future Open 2016 te spelen van 13 augustus tot en met 21 augustus a.s. Het betreft een dames/heren toernooi voor de nummers 300+ met een totaal prijzengeld van USD 20.000,-

Super om te kijken en ook dit jaar worden er rondom dit geweldige toernooi events georganiseerd met als hoogtepunt voor de  jeugd t/m 14 jaar de Rabobank Kids Day

donderdag 18 augustus 2016 vanaf 10.00 uur

 

Lees meer

Voorwoord Jan Siemerink (KNLTB)

Jan Siemerink, direcfteur sportief bij KNLTBWelkom tennisliefhebbers op het park van OLTC Ready in Oldenzaal bij het Rabobank Future Oldenzaal 2016. In de zomermaanden draait het buitenseizoen op volle toeren. Voor zowel tennissers als toeschouwers is dit vaak de mooiste periode op de tenniskalender. Voor OLTC Ready is de week van 13 t/m 21 augustus dan ook een van de belangrijkste weken in het jaar en daarbij vormen de gravelbanen het podium voor nationale en internationale tennissers.

Futuretoernooien zijn voor veel opkomende tennissers een springplank naar de top. Dit is gelijk ook een belangrijke reden om veel Futures in Nederland te organiseren. Nederlandse beloftes doen zo internationale wedstrijdervaring op en proberen mede met doorzettingsvermogen en vechtlust punten te verdienen voor de wereldranglijst. Het organiseren van deze Futures in Nederland draagt dan ook bij aan de KNLTB-ambitie om structureel tot de top tien tennislanden ter wereld te behoren.

Lees meer

Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready

Haerstraat 145
7573 PA  Oldenzaal
Telefoon: 0541-513038
Secretariaat: secretariaat@oltcready.nl
 
 

CLUBSPONSOR:      JEUGDSPONSOR:
Siers Groep is hoofdsponsor van OLTC Ready Rabobank