OLTC Ready

Invoeren uitslagen


Beste uitslagengedelegeerde,

uitslagen invoeren

U bent in het systeem van de KNLTB aangemeld als uitslagengedelegeerde door de ledenadministrateur van uw vereniging. Door middel van dit bericht willen we u uitleg geven over deze rol en uw verantwoordelijkheden tijdens de competitie.

Voorheen kon alleen de VCL en de gedelegeerde personen na een speeldag de uitslagen invoeren in ons systeem. In ons nieuwe systeem is die taak voorbehouden aan de uitslagengedelegeerde en VCL's. De functionaris uitslagengedelegeerde heeft een eigen plek
in MijnKNLTB onder Mijn Rol. Daar vindt u specifieke informatie, documenten en handleidingen voor de uitslagengedelegeerde.

Handleiding

U ontvangt hierbij van ons de handleiding Invoeren van uitslagen. Hierin staat belangrijke informatie die u nodig heeft bij het uitoefenen van uw werkzaamheden. Voordat u begint is het belangrijk te weten dat de functionaliteit Invoeren uitslagen uit ServIT is gehaald en nu ook benaderbaar is via een Apple-computer. U dient dan deze link http://www.knltb.nl/uitslageninvoeren te gebruiken. Deze is overigens ook te gebruiken voor mensen met een Windows PC. Het invoeren van uitslagen kan voor gebruikers van een Windows-computer ook via MijnKNLTB. Klik dan na het inloggen op het oranje blokje 'Invoeren Uitslagen' op uw Mijn Rol-pagina.

pdfHandleiding invoeren uitslagen500kb

Uitslagen invoeren

De uitslagen dienen uiterlijk op de dag na de geplande wedstrijddag digitaal aan de KNLTB te worden doorgegeven.

Let op dat u ook voor afgelaste en gestaakte wedstrijden de inhaaldag digitaal binnen 24 uur na de geplande wedstrijddag aan de KNLTB doorgeeft. Wanneer na drie dagen na de geplande wedstrijddag namelijk nog niets aan ons is doorgegeven dan sturen wij de VCL van de ontvangende vereniging een autoreply. Wanneer na zes dagen na de geplande wedstrijddag nog niets is doorgegeven, dan zijn wij helaas genoodzaakt uw vereniging te beboeten voor het niet tijdig doorgeven van de uitslagen.

We vragen u om de wedstrijdformulieren (ter controle) te bewaren tot de uitslag correct is ingevoerd. Misschien is het een idee om een laptop/pc in uw clubhuis beschikbaar te stellen, zodat alle uitslagen na afloop van de wedstrijddag direct kunnen worden ingevoerd.

Inloggen

Uitslagengedelegeerden die voor het eerst de uitslagen gaan invoeren en nog geen wachtwoord voor MijnKNLTB hebben, dienen een wachtwoord voor MijnKNLTB aan te vragen. Aangevraagde wachtwoorden in het weekend worden om de zoveel tijd automatisch bevestigd.

Competitiereglement en Wedstrijdbulletins

Op de website van de KNLTB en in MijnKNLTB op de Mijn Rol-pagina van de uitslagengedelegeerde staan het Competitiereglement en de Wedstrijdbulletins per competitie. Deze documenten publiceren we alleen nog digitaal. Inhoudelijk zijn er geen wijzigingen in het Competitiereglement ten opzichte van vorig jaar.

Contact

Mocht u tegen problemen aanlopen, dan verzoeken wij u in eerste instantie m met uw VCL contact op te nemen. Hij/zij is de afgelopen maanden intensief over de voorjaarscompetitie geïnformeerd. We verzoeken u tevens m de handleiding zorgvuldig door te lezen voordat u uitslagen gaat invoeren. Daarnaast staan wij maandag tot en met vrijdag, met itzondering van Goede Vrijdag en 2e Paasdag, voor u klaar als u vragen heeft over het invoeren van uitslagen. We zijn per mail te ereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. We wensen u veel ucces met het uitvoeren van uw taken en veel tennisplezier tijdens de grootste tenniscompetitie van Europa.

Met vriendelijke roet,

Sanne Meijer

Manager Wedstrijdtennis

e-max.it: your social media marketing partner

met dank aan onze sponsoren

 • Kock en van Benthem
 • Cést Ciel sponsor van OLTC Ready
 • letterpret
 • screen offline-shop 03
 • logo
 • Heerze Nieland
 • Wilmersberg
 • shelter storage
 • janssen de jong logo
 • Siers Groep Logo Ready
 • logo raedthuys RGB
 • Dierenziekenhuis Oldenzaal - sponsor van OLTC Ready
 • Atelier SasNzo
 • Multimate

Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready

Haerstraat 145
7573 PA  Oldenzaal
Telefoon: 0541-513038
Secretariaat: secretariaat@oltcready.nl
 
 

CLUBSPONSOR:      JEUGDSPONSOR:
Siers Groep is hoofdsponsor van OLTC Ready Rabobank